Vertaile hintavertailun halvimmat hinnat

Topfield tf6000coc
Digiboxit

Suosituimmat digiboxit
Tuote  
1Maximum20
2Handan dvb-tc9901399
3Paistinpannu24
4Handan399
5Topfield295
6La conax kortinlukija44
7Medion20
8Humax129
9Rikkaimuri29
10Triax24
11Dna wbox hd2420
12Inverto38
13Elgato119
Diel Scorpion

 

Ei hakutuloksia.

Arvostele Topfield tf6000coc


Arvosana:
Otsikko:
Arvostelu:
Nimimerkki:
 
4Hinta- /laatusuhde huono
Positiivista: Kuvanlaatu
Negatiivista: Koko, käytettävyys, toiminnot
Arvostelu: Pakkausta avatessaan tuote ei herätä oikein mitään. Mukana tulee käyttöopas, hieman kookas boksi ja scart-liitin, kaukosäädin ja paristot. Kaukosäädin on isohko, eikä ole käytettävyydeltään mitään huippuluokkaa. Boksi taasen on kookas ja vie tilaa pöydällä turhan paljon.

Boksin käyttö on helppoa päivittäisasioissa. Boksissa on paljon ominaisuuksia, joista useimmat ovat hyödyllisiä, useimmat taasen täysin turhia. Kaukosäädin sisältää turhan paljon näppäimiä, osalla näppäimistä ei ole vieläpä toimintoa. Volyymin ja kanavan vaihto onnistuu tällä säätimellä mutkitta.

Laitteen edessä on näppäimiä kanavan vaihtoon ja laitteen sammuttamiseen/käynnistämiseen. Korttipaikka on ja sen toimivuus on hyvää. Laitteessa on myös näyttö. Jos laitteen asetuksia haluaa mennä tutkimaan tarkemmin, on ensikertaa ja jopa muutaman kerran sen jälkeen asetuksien säätäminen vaikeaa.

Asetusvalikko ei herätä huomiota sillä etusivu näyttää selkeältä mutta jos etenee peremmälle, huomaa kuinka sekavasti on asetukset laitettu. Markkinoilta saa paljon helppokäyttöisempiäkin digibokseja.

Tässä on monta turhaa toimintoa, esimerkiksi kuvan pysäyttäminen. Sillä ei saa kuin “dian” katsottua ja kun haluaa mennä normaalitoistoon, alkaa toisto ohjelman nyt menevästä kohdasta. Radio-ominaisuus toimii hyvin. Soitin myös asentaa itsensä velhon avulla, joskin Philipsin DTR200 boksin velho on selkeämpi ja informatiivisempi.

Boksia käyttäessäni huomasin, että välillä kuva palikoituu mikä ei ole ollenkaan hyvää katseltavaa.

Boksi on toimintavarma mutta vanhemmalle väestölle se on ehkä liian monipuolinen ja vaikeakäyttöinen. Kaukosäädin ei ole myöskään mukavin sellainen. Boksissa on EPG joka toimii hyvin ja nauhoitusasetuksien laitto onnistuu mutkitta pienen totuttelun jälkeen. Turhin ominaisuus koko digiboksissa on pelit. Niitä on 4 ja en kyllä ymmärrä kuka niitä pelaisi? Boksin tarkoitushan on nimenomaan katsella TV:tä sen avulla.

Yleisesti ottaen boksi on toimintavarma, käyttökelvollinen markkina-alueelle saapunut hyödyke, joskin helppokäyttöisempiäkin bokseja on tehty ja niitä on myynnissäkin. Helppokäyttöistä digiboksia hakeville on tämä ehkä väärä malli ostettavaksi. Kaikin puolin jos totuttelu käyttöön ei haittaa, on tämä boksi ostamisen arvoinen.

Boksi tarjoaa hyvän kuvanlaadun ja kanavavalikoimaa voi laajentaa kortille tilattavilla lisäkanavilla. Korttipaikka löytyy ja siihen vaan korttia hakemaan, kyllä kanavat näkyy! Kaukosäädin ei tosiaan ole se paras osa-alue tässä boksissa. Kaukosäädin sisältää näppäimiä, joita ei tällä boksilla edes voi käyttää. Joka tapauksessa boksi on toimiva, pienistä puutteista huolimatta.

Tätä digiboksia myydään useissa paikoissa sadan euron molemmin puolin. Minusta tämä on liian kallis laite hinta- ja laatusuhdetta huomioiden.
Nimimerkki: hpguru
5Surkea käyttää
Positiivista: kohtalainen kuva
Negatiivista: ei toimi Ylen kanssa kunnolla, toiminnot puutteelliset
Arvostelu: Boksi poisti aina Ylen tekstitykset kun muutti boksin kaukosäätimellä jotain, vaikka vain lisäsi ääntä niin tekstit häipyivät minuuteiksi. Kuka älykääpiö on tämänkin suunnitellut? Samoin tekstitvn haku on hidasta ja sivun latautumista odotellessa et voi käydä tv-tilassa tai menetät sivuhaun jne jne....
Nimimerkki: älä osta

Google-täsmähaun tulokset tuotteelle

Ladataan hakutuloksia...