Vertaile hintavertailun halvimmat hinnat

Digiboxit

Suosituimmat digiboxit
Tuote  
6Maximum20
7Medion20
2Paistinpannu24
10Triax24
9Rikkaimuri29
12Inverto38
5La conax kortinlukija44
13Elgato119
8Humax129
4Topfield295
3Handan399
1Handan dvb-tc9901399
11Dna wbox hd2420
Diel Scorpion

 


Vision vdc
3Hajosi
Positiivista: Kesti hyvin 4 vuotta
Negatiivista: Ei toimi enää
Arvostelu: Pelitti hyvin 4 vuotta. Nyt kuva menee mosaiikiksi ja ääni säröilee. Kaikkia kanavia ei löydy.
Nimimerkki: KH
Finnsat FSH 3200 PVR
6Kesäaikaan rakastunut
Positiivista: Näyttää kuvaa ja toistaa ääntä
Negatiivista: Pysyy talviakanakin kesäajassa niin kello kuin ohjelmatiedot
Arvostelu: Olen ollut yhteydessä Finnsatiin/Anviaan kymmenkunta kertaa yhteydessä tästä vista ja tehnyt kaiken neuvotun. Mikään ei ole auttanut. Nyt on kuukausi viimeisestä tiedosta. Ymmärrykseni mukaan Finnsatilla ei ole mitään kiinnostusta selvittää ongelmaa
Nimimerkki: entinen radioamatööri
Topfield tf4100 pvrc
2ei mitään
Positiivista: tallentaa milloin sattuu, tv-kuva jumittaa päivittäin,suljettava ja taas avattava, hankalimmassa tapauksessa irrootettava kaikki piuhat
Negatiivista: tallentaa milloin sattuu,päivittäin suljettava ja taas avatta
Arvostelu: olen todella kyllästynyt, täysin epäluotettava,hankalinta,että ostin city-marketista enkä tiedä mihin veisin koneen, käsittääkseni takuukin vielä.vertailuna mökillä antennitalouksiin tallent,boxi.kun mennään monenkin kuukauden jälk.ei tarvi kuin laittaa päälle ja tallentaa.aina voi luottaa.ei topfield !.
Nimimerkki: vihainen
Kaon 160 gb
8toisto tallennuksen aikana
Positiivista: helppo käyttää
Negatiivista: "puutteellinen"
Arvostelu: Laitteessa ei ole toisto mahdollisuutta tallennuksen aikana!Joudut odottamaan että ohjelma jota tallennat loppuu, ennen kuin voit aloittaa sen katsomisen!!
Nimimerkki: pettynyt-76
Kaon 160 gb
10kaon tallentava
Positiivista: hyvä kuva toimii
Negatiivista: ei
Arvostelu: tosi hyvä boksi suosittelen
Nimimerkki: kimmo
Inverto idl 7000m
9Erinomainen hinta-laatu suhde
Positiivista: Ulkonäkö,ominaisuudet
Negatiivista: Epäherkkä kauko-ohjain,videoita ei voi siirtää PC:lle
Arvostelu: Hintaisekseen erinomainen laite. Lähes sama kuin eräs Philips:n malli, mutta hintaa paljon vähemmän. Kahden vuoden takuu lisää myös luottamusta merkkiin.
Nimimerkki: Pentti
Maximum 8000
9Loistovehje
Positiivista: kuvan laatu helppo käyttää/asentaa monitoimilaite
Negatiivista: ehkä hinta
Arvostelu: Ei tätä turhaan ole testeissä kehuttu.Muistikortinlukija ehkä saisi olla tähän hintaan, mutta onhan siinä USB portti johon kokeilin muistikortin lukijaa ja hyvin toimi.Ei mikään tallentava digipotsi vaan monitoimilaite.Softapäivityksen jälkeen (nyt 1.11) ei mitään ongelmia.Kerran meni jumiin softalla 1.10.Suosittelen vaikka hinta onkin aika kova,mutta ei esimerkiksi paljoa ole hinta eroa Topfield 5100:n verrattuna ja tämä on paljon enemmän kuin Toppy
Nimimerkki: Kova Jorma
Topfield tf6000coc
4Hinta- /laatusuhde huono
Positiivista: Kuvanlaatu
Negatiivista: Koko, käytettävyys, toiminnot
Arvostelu: Pakkausta avatessaan tuote ei herätä oikein mitään. Mukana tulee käyttöopas, hieman kookas boksi ja scart-liitin, kaukosäädin ja paristot. Kaukosäädin on isohko, eikä ole käytettävyydeltään mitään huippuluokkaa. Boksi taasen on kookas ja vie tilaa pöydällä turhan paljon.

Boksin käyttö on helppoa päivittäisasioissa. Boksissa on paljon ominaisuuksia, joista useimmat ovat hyödyllisiä, useimmat taasen täysin turhia. Kaukosäädin sisältää turhan paljon näppäimiä, osalla näppäimistä ei ole vieläpä toimintoa. Volyymin ja kanavan vaihto onnistuu tällä säätimellä mutkitta.

Laitteen edessä on näppäimiä kanavan vaihtoon ja laitteen sammuttamiseen/käynnistämiseen. Korttipaikka on ja sen toimivuus on hyvää. Laitteessa on myös näyttö. Jos laitteen asetuksia haluaa mennä tutkimaan tarkemmin, on ensikertaa ja jopa muutaman kerran sen jälkeen asetuksien säätäminen vaikeaa.

Asetusvalikko ei herätä huomiota sillä etusivu näyttää selkeältä mutta jos etenee peremmälle, huomaa kuinka sekavasti on asetukset laitettu. Markkinoilta saa paljon helppokäyttöisempiäkin digibokseja.

Tässä on monta turhaa toimintoa, esimerkiksi kuvan pysäyttäminen. Sillä ei saa kuin “dian” katsottua ja kun haluaa mennä normaalitoistoon, alkaa toisto ohjelman nyt menevästä kohdasta. Radio-ominaisuus toimii hyvin. Soitin myös asentaa itsensä velhon avulla, joskin Philipsin DTR200 boksin velho on selkeämpi ja informatiivisempi.

Boksia käyttäessäni huomasin, että välillä kuva palikoituu mikä ei ole ollenkaan hyvää katseltavaa.

Boksi on toimintavarma mutta vanhemmalle väestölle se on ehkä liian monipuolinen ja vaikeakäyttöinen. Kaukosäädin ei ole myöskään mukavin sellainen. Boksissa on EPG joka toimii hyvin ja nauhoitusasetuksien laitto onnistuu mutkitta pienen totuttelun jälkeen. Turhin ominaisuus koko digiboksissa on pelit. Niitä on 4 ja en kyllä ymmärrä kuka niitä pelaisi? Boksin tarkoitushan on nimenomaan katsella TV:tä sen avulla.

Yleisesti ottaen boksi on toimintavarma, käyttökelvollinen markkina-alueelle saapunut hyödyke, joskin helppokäyttöisempiäkin bokseja on tehty ja niitä on myynnissäkin. Helppokäyttöistä digiboksia hakeville on tämä ehkä väärä malli ostettavaksi. Kaikin puolin jos totuttelu käyttöön ei haittaa, on tämä boksi ostamisen arvoinen.

Boksi tarjoaa hyvän kuvanlaadun ja kanavavalikoimaa voi laajentaa kortille tilattavilla lisäkanavilla. Korttipaikka löytyy ja siihen vaan korttia hakemaan, kyllä kanavat näkyy! Kaukosäädin ei tosiaan ole se paras osa-alue tässä boksissa. Kaukosäädin sisältää näppäimiä, joita ei tällä boksilla edes voi käyttää. Joka tapauksessa boksi on toimiva, pienistä puutteista huolimatta.

Tätä digiboksia myydään useissa paikoissa sadan euron molemmin puolin. Minusta tämä on liian kallis laite hinta- ja laatusuhdetta huomioiden.
Nimimerkki: hpguru
Topfield tf6000coc
5Surkea käyttää
Positiivista: kohtalainen kuva
Negatiivista: ei toimi Ylen kanssa kunnolla, toiminnot puutteelliset
Arvostelu: Boksi poisti aina Ylen tekstitykset kun muutti boksin kaukosäätimellä jotain, vaikka vain lisäsi ääntä niin tekstit häipyivät minuuteiksi. Kuka älykääpiö on tämänkin suunnitellut? Samoin tekstitvn haku on hidasta ja sivun latautumista odotellessa et voi käydä tv-tilassa tai menetät sivuhaun jne jne....
Nimimerkki: älä osta